Hinnat

Ilmainen konsultaatio

Ennen kuin sitoudut mihinkään, varaa aika ilmaiseen konsultaatioon jossa katsotaan voisiko Aloha! Ravintovalmennus olla sopiva ratkaisu juuri sinulle.

3 kuukauden paketti 280€

Sisältää:

  • Alkukartoitus ja ruokapäiväkirja-analyysi (täytetään ja palautetaan ennen 1. tapaamista)
  • Yhteensä 4 tapaamista noin 3 viikon välein. Yksi tapaaminen voi olla myös kauppakierros.
  • Valmennussuunnitelman laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa
  • Välitavoitteet ja seuranta; kaikkea ei ole tarkoitus muuttaa kerralla, vaan muutoksia tehdään vaiheittain, asiakaskohtaisesti. Tapaamisilla analysoidaan tavoitteissa onnistumista ja muutosten sopivuutta, tehdään tarvittaessa muutoksia ja asetetaan lisätavoitteita.
  • Yhteydenpito tapaamisten välillä sähköpostin välityksellä
  • Loppukartoitus tai jatkosuunnitelma (4.tapaamisella)

3 kuukautta on lyhyt aika uuden elämäntavan opetteluun ja omaksumiseen. 3kk aloitusjakson jälkeen valmennusta voidaan jatkaa asiakaskohtaisesti sopimuksen mukaan. Paketin etuna on muutosten analysointi ja tavoitteiden toteutumisen seuranta.

Yksittäiset valmennustapaamiset 70€

Tarjoan myös yksittäisiä valmennustapaamisia! Tapaamisilla käydään läpi nykytilanne ja tavoitteet, joiden perusteella laadin sinulle suunnitelman. Jatko mahdollista sopimuksen mukaan.

Haluatko valmennusta etänä?

Jos välimatkan tai muun syyn vuoksi fyysiset tapaamiset eivät onnistu, ota yhteyttä sähköpostilla niin keksitään juuri sinulle sopiva ratkaisu valmennuksen toteuttamiseksi! alohavalmennus@gmail.com